Emery: Ne možemo se oslanjati samo na Cavanija

PSG-u potrebni golovi i ostalih fudbalera

Emery: Ne možemo se oslanjati samo na Cavanija

Trener PSG-a Unai Emery nije zadovoljan efikasnošću svojih fudbalera.

On je upozorio da ekipa mora igrati bolje o posljednjoj trećini terena, te da se ne mogu oslanjati samo na pogotke  Edinsona Cavanija.

Cavani je do sada postigao devet golova u Ligue 1 iz isto toliko mečeva, a Emery očekuje golove i od ostalih svojih fudbalera.

"Trebamo fudbalere koji mogu postizati pogotke. Edinson je tu, ali trebaju nam i ostali. Rekao sam fudbalerima da sam miran dokle god stvaramo šanse. Ipak, naša naredna stepenica je da te prilike iskorištavamo", rekao je Emery i dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Protiv Marseillea (0:0), imali smo dovoljno prilika da postignemo šest pogodaka. Za mene, to je dobra stvar, ali moramo iskorištavati te prilike".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi