Emery: "Otjerali su me iz Arsenala, prvo je bila svađa s Ozilom i Kolašincem, pa..."

Španski stručnjak priznao

Emery: "Otjerali su me iz Arsenala, prvo je bila svađa s Ozilom i Kolašincem, pa..."

E. Čaušević

Španski stručnjak Unai Emery još uvijek je bez posla nakon što je dobio otkaz u Arsenalu krajem prošle godine.

Emery je platio ceh na Emiratesu nakon serije loših rezultata, te su mu se čelnici Arsenala zahvalili na saradnji. Poznato je da Emery nije bio u najboljim odnosima s pojedinim igračima Arsenala, a prije svega to se odnosi na Mesuta Ozila.

Španski stručnjak je otkrio da je prvo ima svađu s Ozilom i Seadom Kolašincem, a spomenuo je probleme oko dovođena Nicolasa Pepa za kojeg on i nije bio baš "zagrijan".

"Bilo je tu nekih problema. Prvo svađa s Ozilom i Kolašincem, a onda i proplemi oko dovođenja Pepa. Sigurno je da nismo ni dobro igrali i da nije bilo rezultata koji su se očekivali. Navijači su nekako mene uzeli na zub i otjerali me", rekao je Emery.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Arsenal s klupe trenutno vodi Mikel Arteta, ali ni njemu ne ide baš najbolje. Topnici se nalaze na tek desetoj poziciji Premiershipa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamall
De kad prevodite, prevodite kako treba... Kakva svadja sa Ozilom i Kolasincem???? Misli se na tucu/napad na ozila i kolasinca... Od najboljeg sportskog portala, sad ste u rangu Dnevnog Avaza...
14 0
G.A.z.I.J.A
Najjače je kad g. Čaušević napiše: "Arsenal s klupe trenutno vodi Mikel Arteta, ali ni njemu ne ide baš najbolje." A čovjek par utakmica vodio ??? po njegovoj logici bi Arsenal trebao da odmah bude na 2. mjestu da bi Arteti "išlo" dobro
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi