Emery: Sudijske odluke su bile protiv nas

Trener PSG-a

Emery: Sudijske odluke su bile protiv nas

Fudbaleri Paris Saint-Germaina u nevjerovatnoj utakmici poraženi su na Camp Nou od Barcelone sa 6:1. 

Poslije pobjede od 4:0 u prvoj utakmici, izabranici Unaija Emeryja sinoć su zahvaljujući greškama u revanšu prokockali prednost i na kraju se oprostili od daljeg takmičenja u najelitnijem klupskom takmičenju. 

Trener francuskog kluba je svjestan da njegov tim nije bio na nivou, ali je dodao i su rezultatu na Camp Nou kumovale i loše sudijske odluke. 

"Propusitli smo nevjerovatnu priliku. Prvo poluvrijeme je bila naša greška, nismo uspjeli da pritisnemo ili uradimo nešto sa loptom. Branili smo se duboko i oni su imali više prilika za gol. Pravili smo greške do 2:0, da bi u nastavku zaigrali nešto mirnije. Napredovali smo i imali priliku za 3:2. Ipak, sudijske odluke su bile protiv nas i sve smo izgubili u posljednjim minutama. Barcelona je sposobna da uradi ovo što je uradila. Išli su na sve ili ništa", izjavio je razočarani Emery nakon utakmice.  

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mediji u Francuskoj špekulišu da bi ovo mogla biti i posljednja utakmica Emeryja na klupi Paris Saint-Germaina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije