Emil Velić našao novi klub?

Nedavno napustio Mladost

Emil Velić našao novi klub?

Dojučerašnji golman Mladosti Emil Velić karijeru će nastaviti u inostranstvu.

U posljednje tri sezone Velić je bilježio veoma dobre partije na golu Mladosti, a želja za novim izazovom bila je presudba pri odluci da napusti redove ovog premijerligaša.

Šuškalo se da bi Velić mogao karijeru nastaviti u Željezničaru, pogotovo nakon što je postalo sigurno da odlazi Vedran Kjosevski, međutim njegovo sljedeće odredište će najvjerovatnije biti Kipar. Tačnije, Alki Oroklini.

Tu informaciju prenijelo je nekoliko kiparskih medija, a navijači su mu putem društvenih mreža već poželjeli dobrodošlicu i sreću u klubu koji se inače takmiči u drugom rangu tamošnjeg fudbala. 

Kroz dosadašnju profesionalnu karijeru Velić je pored Mladosti još branio za belgijski VV ST. Truiden.

Ποδοσφαιριστής της Αλκής ο Εμίλ Βέλιτς Στο αποψινό Gala Dinner της ΑΛΚΗΣ, ο Γιώργος Κουττούκης ανακοίνωσε τη συμφωνία με...

Posted by ΑΛΚΗ Ορόκλινη - ALKI Oroklini on Wednesday, July 1, 2020

Promo

Top Komentari

user1583752673
Koji skok u karijeri 2 kiparska liga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi