Velić: Željezničar? Načuo sam nešto...

Trenutno je bez angažmana

Velić: Željezničar? Načuo sam nešto...

Ekipa Željezničara danas počinje s pripremama za novu sezonu. Prozivka i prvi trening zakazani su za 12:00 sati na pomoćnom terenu stadiona Grbavica, gdje će igrači raditi do utorka nakon čega putuju u Konjic. 

Evidentno je da će igrački kadar "Plavih" u narednoj sezoni izgledati drugačije u odnosu na ovogodišnju s obzirom da je nekoliko igrača napustilo Grbavicu, a posljednjih dana šuška se i o odlasku golmana Vedrana Kjosevskog kojem ističe ugovor.

Pregovori oko produženja saradnje sa ovim povremenim reprezentativcem BiH navodno ne idu najbolje, a u Željezničaru, čini se, već imaju spremnu zamjenu ukoliko dođe do njegovog odlaska.

Špekuliše se da bi u tom slučaju u Željezničar mogao stići 25-godišnji Emil Velić koji je postao slobodan igrač nakon što je napustio Mladost, no zasad, kako nam je sam rekao, nije bilo konkretnijih razgovora.

"I ja sam načuo da se Željezničar interesuje, ali dosad nije bilo nikakvih konkretnih razgovora. Ne znači da neće biti", zagonetno nam je kazao Velić za kojeg se interesuje još nekoliko klubova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Postoji kontakti s nekoliko klubova u BiH, nije isključeno ni da se vratim u Sloveniju. Vidjet ćemo šta će na kraju biti. Trenutno ne bih želio iznositi više detalja na tu temu."

Velić je na premijerligaškim terenima od 2017. godine kada je stigao iz belgijskog St. Truidena, a kroz karijeru ranije je još nastupao za mlađe selekcije Domžala.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Ljudino samo jedna plata isplacena u Zelji od decembra ali se suti..
4 6
enver3333
Propade Zeljo nazalost.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi