9

Komentari (9)

HamzaVojvoda
@nestofino ohani malo za Boga. Ja taman mislio ti dosa sebi malo se smirio unormalio i sad opet po starom udario. Pa nemoj chicha star si ebiga em invalid em si se bocno fajzerom pa more srcka zacas da ocepi. Inace ako ti fali boca nova samo skokni do svedske imaju oni pravo dobru lgbt populaciju ima da te pravo dobro izbocaju pa se valjda smiris fakat opet
nestofino
@HamzaVojvoda hahaha hahaha hejjj bocno sam te ja u to malo mozga i nabio te na osunećenog Hašima.
Pljuc
Mostarac94
Nek uziva dok moze, kad se vrati u Aston Villu pa primi 4 komada od Fulhama spustit ce se na zemlju
Galacticosi
Budala ,misli da je zanimljiv
axel42
Joj što sere sunce ti ljubim!!! Jednostavno imali ste sreće i to je to!! Penali su lutrija, pa koga bolje sreća posluži taj i pobjedi! Pojma ti nemaš, ne bi te inače klubovi slali samo po posudbama!! Uostalom vile vas pronosale čitavo prvenstvo, penali ovo, ono!! Kad se samo sjetim one scene iz 120. minute i Kolo Mouania, bolje da se zahvaljuješ bogu nego što ovdje glumiš nekog golmančinu!
Var12
Lik jeste lud, i mislim da ga niko ne voli ali je najjaci lik za branjenje penala,kao da ga je Krul ucio...a i tog sto se sjecas Kolo Mouania sjeti se i koje odbrabnio to...
axel42
Sve ja to znam i sve mi je jasno ali mogla je ona lopta isto tako i da udje u gol pa bi se on sad malo morgen ovako ****io. Nema poštovanja prema protivniku, sport je ovo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.