Emilio Nsue napustio FK Tuzla City?

Kraj saradnje

Emilio Nsue napustio FK Tuzla City?

Midhat Šljivak

Emilio Nsue (32) više nije član FK Tuzla City.

Ovaj 32-godišnji fudbaler je, po neslužbenim informacijama, završio epizodu u tuzlanskom timu i napustio je klub prije kraja sezone.

Nsue je na Tušanj stigao kao veliko pojačanje. Međutim, iskusni fudbaler iz Ekvatorijalne Gvineje nije pokazao previše i on je završio epizodu na Tušnju.

Nsue je ove polusezone odigrao ukupno 10 utakmica u redovima FK Tuzla City. Postigao je dva gola, po jedan u Kupu i Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Emilio Nsue je jedno od najvećih imena koje je zaigralo u Bosni i Hercegovini. Došao je s velikim renomeom, ali odlazi kao poprilično razočarenje jer nije pokazao sve što zna.

Emilio Nsue
Emilio Nsue FK Tuzla City FK Tuzla City Pozicija: DF

Statistika

7 nastupa
2 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
1 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, iskusni fudbaler je karijeru počeo u Mallorci. Bio je šest godina član ovog kluba, a nastupao je još za Real Sociedad, Middlesbrough, Birmingham, Apoel, Apollon.

Također, igrao je za sve omladinske selekcije Španije, da bi se 2013. godine odlučio nastupati za zemlju porijekla, Ekvatorijalnu Gvineju.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Steta da naprave bolji stadion odnosno travnjak imao bi sta pokazat ovako realno nije na livadama covjek navikao igrat2
9 0
zgembo.popuslic
Vidio i on gdje je doso pa odma pobjego, a vidjeli i ovi iz Tuzle da nije bas toliki kvalitet pa jedva ceko Azmir da mu da nogu jer mu plata sigurno nije bila mala
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi