Velika tragedija: U 20. godini preminula članica ŽFK Sloboda Tuzla Edina Serhatlić

Potvrđeno iz tuzlanskog kluba

Velika tragedija: U 20. godini preminula članica ŽFK Sloboda Tuzla Edina Serhatlić

S. Mlaćo

Velika tragedije zadesila je ŽFK Sloboda Tuzla.

Naime, u 20. godini preminula je članica ovog kluba Edina Serhatlić.

"Ova vijest nas je šokirala i iznenadila. Svi u Klubu smo jedna velika porodica i prerani Edinin odlazak nas je mnogo rastužio. Porodici Serhatlić upućujem izraze najdubljeg saučešća. Uz vas smo u ovim teškim trenucima", kazao je predsjednik FK Sloboda Elmir Šećerbegović.

Tugu nije sakrivao ni trener ženske selekcije Slobode Armin Mujezinović.

"Sa tugom možemo izjaviti da smo izgubili dobru, vaspitanu djevojku koja je svaki dan živjela Slobodu i bila ponosna što je nosila grb Kluba. Igračica koja je Slobodu i naš tim nosila u srcu, na svakom treningu, svakoj utakmici. Hvala ti Serhi za sve".

article image

Kapitenka ovog kluba Merima Aljić ističe da se preminula razbolila taman kada se krenula ozbiljno posvetiti fudbalu.

"Sjećam se kada me je pitala da počne dolaziti na treninge mlađih uzrasta kako bi napredovala i bila što bolja. I taman kad se posvetila fudbalu, razbolila se. Serhi naša dobrica, uvijek spremna pomoći i uvijek raspoložena za trening. Uvijek ću pamtiti tvoju radost nakon postignutog gola. Zauvijek ćes biti u našim srcima i uvijek ćemo te se rado prisjećati. Naša svaka naredna utakmica biti će za tebe!", kazala je Aljić za fksloboda.ba.

U ime redakcije SportSport.ba upućujemo iskreno saučešće porodici Serhatlić.

Top Komentari

Armin29
El-fatiha ovo je zalost i tuga
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi