Emir Hodžurda napušta FK Radnik!

Nije mu ponuđen nastavak saradnje

Emir Hodžurda napušta FK Radnik! · Saznajemo

M. Šljivak

FK Radnik započeo je prije nekoliko dana pripreme za novu sezonu.

Predstavnik Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsku ligu polako pali motore, a trener Mladen Žižović sklapa igračku križaljku.

Radnik je za sada ostao bez prvog napadača iz prošle sezone Irfana Hadžića, koji je pojačao redove Zrinjskog, a u narednoj sezoni dres tima iz Bijeljine neće nositi defanzivac Emir Hodžurda.

Rukovodstvo tima ovom 28-godišnjem fudbaleru nije ponudilo nastavak saradnje i on će napustiti redove Radnika ovog ljeta.

Hodžurda je protekle dvije sezone bio član tima iz Bijeljine. Ipak, nije imao previše šanse za igru, a proteklu sezonu je većinom proveo na klupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije je Hodžurda igrao još za Vitez, odakle je i došao u Radnik, te Željezničar, Slabiju, Bosnu Visoko i Famos.

Jedno vrijeme je igrao u inostranstvu. Bio je član rumunskog Otelula i slovenačkog Aluminija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi