Na Tušnju je upravo viđen najljepši fair-play potez sezone Premijer lige BiH

Bravo za Emira Jusića

Na Tušnju je upravo viđen najljepši fair-play potez sezone Premijer lige BiH

E. Ganibegović

Polovica je igre prvog poluvremena na utakmici 25. kola između Slobode i Veleža.

Nema do sada na Tušnju većih prilika, no Feđa Dudić, gostujući trener, ima veliku glavobolju.

Razlog tome je povreda Nermina Haskića koji je u 16. minuti zbog povrede napustio teren. 

Velež je dvije-tri minute na terenu bio s igračem manje, nisu uopšte vršili pressing niti pokušavali da ugroze gol Semira Bukvića dok Dudić ne pošalje zamjenu za Haskića.

Kada se kraj aut-linije pojavio Dženan Zajmović, defanzivac Slobode Emir Jusić napravio je možda i najljepši fair-play potez u sezoni Premijer lige. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izbacio je loptu u aut kako bi Zajmović mogao ući u igru, te tako kompletirati Velež. Dobio je aplauz cijelog stadiona, a igrači Veleža su, naravno, loptu vratili u posjed domaćoj ekipi.

Bravo za Jusića, ovakve scene želimo da gledamo. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mido1921
Najveći fair-play je juče bio u Banjaluci. Tri prekršaja za cijelu utakmicu, a grubijani sa suprotne strane 22. Kao da su curice igrale protiv ragbijaša.
14 0
user1571956549
Bravo Tuzlaci svaka cast....
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi