Poznato ime nasljednika Feđe Dudića

FK Sarajevo saopštio

Poznato ime nasljednika Feđe Dudića

E. Ganibegović

Feđa Dudić sinoć je podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba FK Sarajevo.

Rezultati u sezoni nisu bili prema očekivanjima, a kap koja je prelila čašu sinoć je bilo ispadanje od Čelika u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine.

FK Sarajevo na Facebooku je objavio ime Feđinog nasljednika, a to će biti Emir Obuća. 

"Nakon što je prihvaćena ostavka Feđe Dudića, rukovodstvo FK Sarajevo donijelo je odluku da će ekipu u narednom periodu sa klupe predvoditi Emir Obuća.

Vučina Ščepanović, koji je do sada radio kao trener u Akademiji, će se priključiti stručnom štabu kojeg će još činiti Adi Adilović kao trener golmana i Evelin Pipo kao kondicioni trener.

Novom stručnom štabu želimo mnogo sreće i dobrih rezultata na klupi FK Sarajevo", objavio je klub s Koševa.

Nakon što je prihvaćena ostavka Feđe Dudića, rukovodstvo FK Sarajevo donijelo je odluku da će ekipu u narednom periodu...

Posted by FK Sarajevo on Thursday, October 20, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Obuća je igračka legenda FK Sarajevo. U dresu Sarajeva ukupno je odigrao 205 utakmica i postigao 89 golova što ga čini četvrtim najboljim strijelcem Sarajeva svih vremena.

Kao šef stručnog štaba na klupi FK Sarajevo debi će upisati za tri dana kada Sarajevo u okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gostuje ekipi Posušja. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

djenanj
Daj bola, nakon par poraza pljuvat će te i po njemu kao I po Feđi i svim ostalim koji su bili prije njega. Lako ste se odrekli usluga jednog solidnog trenera. Stvari treba riješavati od glave a ne od repa. Sretno Sarajevu u svakom slučaju
8 1
imeiime
Sa emirom do titule!
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi