28

Komentari (28)

King_Kenny
...vracaj Husrefa opet,on jedini zna sa ovom stokom...
zak84
Rud Van Cipelic
Zaccheroni
Dudicu,širom su ti vrata zatvorena. Sretno braći u Sarajevu sa novim trenerom
user1643611876
Bez pravog kondicionog trenera bolje nemoj ni voditi ekipu...
Husrefbeg22
Budimo realni. Sa B timom zbog povrjeda ili cekanja papira za igranje Sabljic je dosta dobro stajao bodovno. Dudic nas je bukvalno unistio, dokazujuci svako kolo da gore jos moze. Cijeli tim Sarajeva treba raskinuti ugovore (samo ostaviti Sahinovica, Dokanovica i Varesanovica) pa nastaviti takmicenje sa nasim juniorima. Oni ce sigurno obezbjediti opstanak u ligi, dok u ove trome i glupe matore stvorove nisam siguran.
Uranija
Je li misliš na dala varešanovića, onog kojeg u džep stavi onaj amater (ništa protiv igrača čelika). Smješan je klub u kojem dal varešanović treba da bude glavni igrač i klub u kojem je prgavi suljić kapiten. Strašno
imeiime
@Asam85 Slazem se sa svim sto si napisao osim sa dijelom o legendama. Legenda je krupna rijec i Sarajevo ima samo 3 legende. Prva je rahmetli Asim Ferhatovic Hase, druga pokojni Zelimir Vidovic Keli i treca ziva legenda i najbolji igrac BiH i bivse drzave svih vremena, Safet Susic Pape.
Kenan Besic
Ko god sutne loptu na kosevu on je legenda ??????
Asam85
Mislim da to mjesto zaslužuje i Musemić, i kao igrač i kao trener, i kao onaj koji svim svojim bićem voli taj klub, ali za većinu je trenerska neznalica itd, itd.
Ajax11
Znaci nema se ni para ni ideje koga dovesti
Comandini
Najbolji izbor. Nije nicij.
Comandini
Izgleda ko Guardiola a treba mu dati sansu. Ako uzme od 5 preostalih bar 3 neka ostane.
amircoralic
Niko tu nije normalan
imeiime
Jesu li @pjanke.sa i @pitariistok danas bili na raportu kod gazda hadjica?
pjanke.sa
Bolje kod Hadzica nego kod Vice i Dodicka glupsone
Lavillenie
@pjanke.sa evo ga vaskrsno hahahahhahahH
Catanzaro
Zasto niste doveli ovog Duvnjaka koji ga je uzeo sa treceligasem
PodvarakANeKupus
crnoicrveno
djenanj
Daj bola, nakon par poraza pljuvat će te i po njemu kao I po Feđi i svim ostalim koji su bili prije njega. Lako ste se odrekli usluga jednog solidnog trenera. Stvari treba riješavati od glave a ne od repa. Sretno Sarajevu u svakom slučaju
Klicko
Naprijed odjeća brat
BordoHz
Emir Obuća - legenda Sarajeva, sretno majstore
PRESEDAN
Put Emira Obuće je bio nešto drugačiji, s obzirom da je on ponikao na Grbavici, ali mu je gotovo cijela igračka karijera vezana za Sarajevo.
domy
imeiime
Sa emirom do titule!
Asam85
Na bajramskom turniru, ako i tada. Vama svaki novi trener do titule, a tri sedmice poslije tražite njegovu glavu, pa makar on bio i legenda kluba kojeg ste brzo zaboravili, ako u našem fudbalu postoje legende ali eto.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.