Sutra posljednji put oblači dres BiH

Emotivan govor Spahića pred oproštaj od reprezentacije BiH: Čuvajte ove momke!

Midhat Šljivak

Emir Spahić oprostiće se sutra od dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Posljednji put će Spahić dres nacionalnog tima BiH nositi protiv Crne Gore, a pred ovaj meč je nekadašnji kapiten rekao.

"Opraštam se u gradu koji mi je puno dao i koji u mom srcu ima posebno mjesto. Hvala svima koji su u teška vremena bili sa mnom, izvinio bih se ako sam ih uznemirio, a znam da jesam i hvala na podršci. Čuvajte ove naše momke i budite uz njih u teška vremena", rekao je Spahić, te je odabrao omiljeni meč.

"Svaka utakmica je posebna u srcu, ali jedna je posebna za sve nas. To je Kaunas. Ona će u mom srcu biti posebna. Bilo je lošijih utakmica, ali ne bih rekao da su ružne već da su više nesretne", istakao je nekadašnji bh. kapiten.

Želja mu je rad u NSBiH, ali kao trener se ne vidi.

"Imam želju ostati u Savezu. Već sam pričao sa predsjednikom Begićem na tu temu. Ja imam te ambicije, želim ostati blizu reprezentacije. Ne vidim se kao trener"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi