Vranješ poslao tajnovitu poruku: Miševi opet svi u rupe...

U društvu sa Emirom Spahićem

Vranješ poslao tajnovitu poruku: Miševi opet svi u rupe...

S. Mlaćo

Nakon pobjede nad Famosom 8:0, naša nogometna reprezentacija je nastavila sa pripremama za prijateljske mečeve protiv Crne Gore i Južne Koreje.

Izabranici Roberta Prosinečkog preselili su se u Zenicu gdje će u ponedjeljak ugostiti Crnu Goru, a treba istaći da među Zmajevima vlada sjajna atmosfera.

Nakon administrativnih obaveza reprezentaciji se priklučio i defanzivac Ognjen Vranješ koji je putem Instagrama poslao veoma zanimljivu poruku.

Naime, član AEK-a je objavio fotografiju sa Emirom Spahićem uz poruku: Miševi opet svi u rupe mačka (Spaha) je opet tu!!!...

Sigurno da će ova poruka Vranješa izazvati dosta komentara po društvenim mrežama...

Top Komentari

Medo-Brundo
Nek obrise usta poslije &@$) Spahi!
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi