Emotivan nastup Blaszczykowskog nakon pobjede zbog kojeg su mnogi navijači zaplakali

Fudbal je zaista više od igre

Emotivan nastup Blaszczykowskog nakon pobjede zbog kojeg su mnogi navijači zaplakali

E. Oštraković

Jedan od klubova koji se nalazi u velikoj finansijskoj krizi je Wisla, a nedavno se u klub vratio i Blaszczykowski koji igra za 100 eura.

Nakon što je potpisao ugovor na šest mjeseci, te donirao klubu čak 300.000 eura kako bi se izmirio bar dio dugovanja, još jednom je pokazao koliko mu znači ovaj klub.

Naime, Wisla je bila u nizu od čak 11 poraza, a taj niz prekinut je prije dva dana protiv tada prvoplasirane ekipe Pogona.

Pobijedila je Wisla sa 1:0, a gol je postigao Klemenz upravo na asistenciju Blaszczykowskog u 38. minuti.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Uprkos pobjedi Wisla se nalazi na posljednjem mjestu sa samo 14 bodova, ali poruka koju je Blaszczykowski poslao navijačima ovog kluba nakon pobjede je jako emotivna.

On je sa svojim saigračima stao pred navijače te je jasno i glasno poručuio 'Naša Wisla nikada neće umrijeti'.

Top Komentari

Beglerbeg
Bravo, nikad ne treba zaboraviti ko si i odakle si
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi