Emotivni Vaha zaplakao nakon eliminacije sa SP-a

Odlazi sa klupe Alžira?

Emotivni Vaha zaplakao nakon eliminacije sa SP-a

Fudbalska reprezentacija Alžira nakon herojske igre i borbe eliminisana je sa ovogodišnjeg Mundijala pošto je poslije produžetaka poražena od Njemačke sa 2:1.

Popularne Pustinjske lisice su prikazale odličnu igru, te tako potvrdile da bez razloga nisu stigle u eliminacionu fazu SP-a prošavši jako tešku grupu.

Na kraju Alžirci mogu biti ponosni na svoje fudbalere koji su pokazali kako se bori za svoju zemlju za koju su na ovom Svjetskom prvenstvu izborili najveći uspjeh plasmanom među 16 najboljih reprezentacija svijeta.

Da nije lako izgubiti ni od velikog tima kakav je Njemačka dokaz su suze u očima bh. stručnjaka Vahida Halilhodžića kojem je susret sa Pancerima vjerovatno bio posljednji na klupi Alžira.

Po završetku utakmice Vaha je očiju punih suza grlio svoje fudbalere sa kojima će mu se putevi nakon večeras razići.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

MFPztYWl1jW

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.