Hasanhodžić pronašao novi klub

Pred potpisom

Hasanhodžić pronašao novi klub

S. Mlaćo

Defanzivac Emrah Hasanhodžić postat će novi član Zvijezde 09.

Naime, Hasanhodžić se prije par dana razišao sa GOŠK-om, ali neće dugo biti bez kluba.

Očekuje se da već u narednim danima ovjeri saradnju sa nekadašnjim premijerligašem koji je prvi dio sezone završio na drugom mjestu Prve lige RS.

Hasanhodžić će sigurno biti kvalitetno pojačanje za ovaj tim s obzirom da iza sebe ima premijerligaško iskustvo. Pojačat će konkurenciju u zadnjoj liniji, a nedavno je u Etno selo Stanišići stigao još jedan bivši član Željezničar Muamer Svraka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 27-godišnji defanzivac je upisao 11 nastupa u protekloj polusezoni, a nosio je i dres Čelika, Travnika, Bosne Visoko, igmana, Jedinstva, Željezničara...

Top Komentari

Laola
Najgori odbrambeni fudbaler ikada što sam gledao.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi