Emre Can odbio Manchester United, razlog je logičan

Nijemac ne želi na Old Trafford

Emre Can odbio Manchester United, razlog je logičan

A. Čaušević

Emre Can nema zagarantovano mjesto u timu Juventusa zbog čega se uveliko špekuliše o njegovom odlasku iz torinskog kluba. 

Za Cana su zainteresovani Bayern i PSG, a vrlo rado bi ga u svoje redove doveo i Manchester United, ali to se neeće desiti.

Naime, ovaj 26-godišnji veznjak je odbio Crvene đavole. Razlog je logičan - u prošlosti je nosio dres Liverpoola.

Iako je na stolu imao unosnu ponudu Can je odlučio da odbije United iz poštovanja prema Redsima za koje je nastupao od 2014. do 2018. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nijemac je u redove Bianconera stigao kao slobodan igrač, ali ove sezone se nije naigrao. U Seriji A je upisao osam nastupa, dok za mečeve Lige prvaka nije ni prijavljen.

Inače, posljednji igrač koji je igrao za Liverpool, a da je poslije potpisao za Manhcester United bio je Michael Owen koji je na Old Trafford stigao 2009. godine iz Newcastle Uniteda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi