Emre poručio Biliću: J... se!

Emre poručio Biliću: J... se!

Adnan Beganović

U derbiju turskog fudbalskog prvenstva Fenerbahče je na gostujućem terenu savladao Bešiktaš (2:0), a ovaj susret obilježio je i sukob Slavena Bilića i Emrea Belozoglua.

U prvom poluvremenu susreta zbog prekršaja nad Emreom isključen je veznjak Bešiktaša, Sahan, i u tim trenucima došlo je do sukoba Emrea i Bilića.

Veznjak Galatasarayja rekao je Biliću: "Jebi se", što su zabilježile i kamere, a sukob je nastavljen i u hodnicima stadiona.

"Ovo je muški sport, a psovke na terenu su normalne, no ne podržavam ih. Jednog protivničkog igraču od kojeg sam mnogo stariji, pitao sam zbog čega mi je psovao? Samo mi je rekao da radi i govori ono šta mu je volja", izjavio je hrvatski stručnjak na klupi Bešiktaša Slaven Bilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.