Realovo čudo od djeteta se obrukalo, smiju mu se čak i navijači njegovog kluba

Veliki promašaj

Realovo čudo od djeteta se obrukalo, smiju mu se čak i navijači njegovog kluba

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 13. kola prvenstva u Brazilu, a jednu od utakmica igraju Athletico PR i Palmeiras.

Trenutno rezultat je 0:0, ali utakmica je praktično tek krenula, te se naravno do kraja očekuju golovi.

Na samom otvaranju utakmice, u 4. minuti dosuđen je penal za Palmeiras, a odgovornost je preuzelo Realovo čudo od djeteta, Endrick.

Endrick je odlučio da šutira penal, a očito je da se htio zabaviti, ali se na kraju obrukao kao nikada u karijeri jer mu je golman uhvatio loptu.

Video možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, krajem prošle godine Real Madrid je završio fenomenalan posao jer je sa Palmeirasom dogovorio transfer 16-godišnjeg Endricka.

Oglasi

Pristala je tada uprava Real Madrida da odmah uplati 35 miliona eura, dok će ostatak od 25 miliona eura uplatiti kada Endric postane punoljetan i dođe u sovj novi klub.

To će se desiti u ljeto 2024. godine, a Palmeiras bi kroz razne bonuse mogao zaraditi još desetak miliona eura, što je sjajan posao ovog kluba.

https://sportsport.ba/fudbal/endrick-real-madrid-devetka/447382

Ostavio je Real Endricka u Palmeirasu, ali fenomenalni mladi napadač nije baš najbolje ušao u sezonu, a to mu je teško palo.

Ostaje da vidimo kako će se u narednom periodu razvijati Endrick, ali očito da će ovakve stvari morati prestati da radi.

Top Komentari

Sioux1921
Koja ste vi propast od portala imate najgluplje novinare ako se uopste i mozete tako nazvati
4 1
MaDaj
€72 Milliona baciš na dijete koje nije kako treba šutnulo loptu (u nekoj top ligi) i onda se žališ kako city i PSG uništavaju fudbal parama??? Ebo majk ako ijedan normalan pratilac fudbala može razumjeti …
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi