Enes Sipović objavom na Instagramu "zapalio" navijače Željezničara

Zna se čemu se oni nadaju

Enes Sipović objavom na Instagramu "zapalio" navijače Željezničara

Endin Čaušević

Željezničar večeras nastavlja svoj evropski put jer na Grbavici dočekuje azerbejdžanski Neftci u prvom meču drugog pretkola Konferencijske lige. Na stadionu Plavih sprema se novi spektakl, a atmosferu je dodatno svojom objavom podgrijao i Enes Sipović.

Navijači Željezničara spremaju se da večeras naprave još jedan spektakl na Grbavici gdje će njihov tim ugostiti Neftci.

Željo je u prvom pretkolu igrao odlično protiv Dinamo Minska, a sada se na Grbavici nadaju da i večeras Plavi mogu ponoviti igru iz Bakua i ostvariti dobar rezultat protiv Neftcija.

Sigurno je da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta, a atmosfera među navijačima Željezničara već danima je euforična.

No, da je dodatno "zapali" potrudio se iskusni defanzivac Enes Sipović koji je jutros objavio zanimljivu fotografiju na Instagramu koja je posebno oduševila upravo navijače Željezničara.

Oglasi

Sipović je objavio sliku sa sinom kako gledaju ka stadionu Grbavica, a navijači Želje nadaju se da je to možda znak da se ovaj 32-godišnjak ponovo vraća u plavi dres.

Opis nije dostupan.

Iskusni defanzivac proteklu sezonu proveo je u Kuvajtu gdje je igrao za Al Jahru i imao je ugovor do kraja sezone, te još uvijek nije sigurno da li će ostati ili karijeru nastaviti negdje drugo.

Fotografijom na Instagramu oduševio je navijače Željezničara, a na društvenim mrežama odmah su počeli da Sipovića zovu da se vrati u sarajevski klub u kojem je i ponikao.

Sipović je u Želji igrao kao omladinac prije odlaska u Rumuniju, a potom se u klub vratio u februaru 2019. godine i zadržao godinu dana.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Nakon odlaska iz želje igrao je za katarski Umm Salal, a prije dolaska u Al Jahru nastupao je i u dalekoj Indiji u dresu Kerala Blastersa.

Da li će Sipović ostati u inostrastvu i u novoj sezoni ili fotografija koju je objavio krije možda neku skrivenu poruku i mogući povratak u Željezničar ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malac
0-3
0 2
Drakula
Nikad cuo za ovog
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi