Engleski reprezentativac se brukao na zagrijavanju, Maguire prišao da "opomene"

Video postao hit na društvenim mrežama

Engleski reprezentativac se brukao na zagrijavanju, Maguire prišao da "opomene"

H. Zilić

Slobodno kolo u kvalifikacijama za EURO 2024. godine reprezentacija Engleske odlučila je da iskoristi za prijateljski duel protiv Australije u kojem su na kraju slavili rezultatom 1:0.

Gol odluke za Engleze postigao je Watkins u 57. minuti na asistenciju Grealisha.

Ovaj duel odigran na Wemlbeyu u Londonu donio je i zanimljivu scenu na zagrijavanju prije utakmice, a postala je odmah hit na društvenim mrežama.

Veznjak Tottenhama James Maddison se brukao sa flašicom za vodu. Iz tri pokušaja nije uspio pogoditi stranu na koju ide voda.

Očigledno se reprezentativac Engleske mučio, a kada je vidio Maddisonove muke, Harry Maguire je priskočio da pomogne.

Oglasi

Zanimljiva scena sa zagrijavanja svakako koja je malo razbila i monotoniju utakmice koja se neće baš dugo pamtiti.

Jedna borba, Australija je bila malo ofanzivnija, ali većinom su to bili pokušaji van okvira gola, Englezi nisu naročito briljirali, tako sve u svemu solidna popuna kalendara za obje selekcije.

Selektori su isprobali dosta igrača što je svakako jedan plus za reprezentacije.

Što se tiče našeg glavnog junaka priče Jamesa Maddisona on je bio ustartnoj postavi Engleske, a izašao je u 73. minuti kada ga je zamijenio Foden.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi