Došao na trening, morao kod predsjednika, a on mu rekao da taj automobil više ne smije da vozi

Na sve se gleda

Došao na trening, morao kod predsjednika, a on mu rekao da taj automobil više ne smije da vozi

E. Čaušević

Tottenham je napravio fantastičan posao dovođenjem Jamesa Maddisona iz Leicestera jer se pokazalo da će on biti veliko pojačanje. Međutim, Maddison se još uvijek navikava na novi klub, a iznenadila ga je poruka predsjednika kada se pojavio na treningu u jednom svom automobilu i on mu je tada poručio da taj auto više ne smije voziti.

Maddison je na ljeto odlučio da napusti Leicester nakon što je ovaj klub ispao u Championship, a prvi koji je reagovao bio je Tottenham.

Londonski klub uspio je dovesti Maddisona za 47 miliona eura i mnogi smatraju da je to jedan od najboljih poslova ovog ljeta u Premiershipu jer se vidjelo već na startu sezone da je Tottenham dobio sjajno pojačanje.

Maddison se brzo uklopio u ekipu i na pet odigranih mečeva u Premiershipu već je zabio dva gola i dodao dvije asistencije.

Međutim, nedavno je ovaj 26-godišnjak imao zanimljiv razgovor s predsjednikom kluba Danielom Levyjem zbog automobila s kojim se pojavio tog jutra na treningu Tottenhama.

Oglasi

Levy je vidio automobil u kojem je Maddison stigao u trening centar, a nakon što je trening završen pozvao ga je u svoju kancelariju na razgovor. Zabranio je Maddisonu da se vozi u tom automobilu iz nevjerovatnog razloga.

Naime, automobil je crvene boje i to je Levyju zasmetalo i poručio je Maddisonu da taj automobil ne koristi više jer je to boja njihovog najvećeg rivala Arsenala, te da je najbolje da ga proda.

"James mora naučiti da ne može dolaziti u trening centar u crvenom automobilu. Rekao sam mu to. Naučit će već te stvari", rekao je Levy.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To najbolje pokazuje kakav rivalitet vlada između Tottenhama i Arsenala i da se pazi na svaki detalj. Maddison to nije sigurno znao, ali sada mu je predsjednik kluba dao do znanja da je crvena boja totalno nepoželjna.

Inače, veliki londonski derbi između Arsenala i Tottenhama gledat ćemo u nedjelju kada se ovi timovi sastaju na Emiratesu u okviru šestog kola Premiershipa. Utakmica se igra od 15 sati.

Top Komentari

arsenalbih
Koji paćenici..?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi