Korona stvara sve veće probleme: Otkazane još dvije utakmice, panika se lagano širi
FOTO: Doncaster

Ogroman alarm na Ostrvu

Korona stvara sve veće probleme: Otkazane još dvije utakmice, panika se lagano širi

Haris Zilić

Koronavirus ponovo stvara probleme u Engleskoj, a sve podsjeća na situaciju od prije godinu dana.

Neki od mečeva Premiershipa su odgođeni, kao i ranije meč Tottenhama u UEFA konferencijskoj ligi protiv Vitessea, ali tu nije kraj.

Ostrvski mediji su danas objavili i vijest da su još dva meča otkazana zbog korone.

Duel Legaue One između Lincolna i Doncastera, te duel Championshipa između Cardiffa i Derby neće biti odigrani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pod uptinikom su još neke utakmice, a kako bi se izbjegao totalni haos u nižim ligama u Engleskoj FA je odlučio da klubovi čiji stadioni imaju veći kapacitet od 10.000 sjedećih mjesta isključivo prodaju ulaznice uz dokaz o vakcinaciji, čak i neće važiti PCR testovi.

Na Ostrvu su u panici obzirom da krajem decmebra i početkom januara ide Boxing day, koji je jako bitan zbog TV prava i sponzora, a otkazivanje mečeva bi poremetilo dosta toga.

Top Komentari

svasta
Samo zaprasujte mamu vam ebem
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi