6

Komentari (6)

bk123
Pun nam je ku*** ovog bezveznog klečanja, neznam šta su dobili s ovime, al zanimljivo je da sad u ovome klečanja prednjače najveće kolonijalne sile, porobili i okupirali i kolonijalizirali pola Afrike a sad glume poštenjačine
DeeNoo
Zvižduci i vrijeđanja su bili njima koji su kleknuli a toj dvojici sto nisu. Stvarno nemogu razumjeti koji k***c to smeta narodu da kleknku minutu prije utakmice. Iako se neslazete stim sto vam toliko smeta da morate psovati i pljuvati taj narod sto radi to iz solidarnosti? Hajmo, negativni komentari i dislike-ovi!
AmarSahin
@DeeNoo Eto baš će se svi svjetski problemi riješiti kada oni kleknu na nebitnoj prijateljskoj utakmici. To kao ono prije 2 godine sa Amazonom, ako pritisnete like doniramo dolar Australiji, dobiju 2 miliona lajkova na objavi, doniraju 3 hiljade. I onda još po društvenim mrežama dijele kako je crncima i djeci u Africi teško, kao da im ja tu mogu šta pomoć.
bk123
Neka iz solidarnosti uplate 2% od onog što su explotirali iz afričkih zemalja to će riješiti više problema i ekonomskih i rasistički nego da kleče 90 min
DeeNoo
Nista nece rijesiti, 100% se slazem. ALI sto smeta da kleknu. Ni meni ni tebi ne kleknu na vrat, utakmica krene minutu kasnije i ljudi se osjecaju bolje jer misle da su nesto uradili. Da li jesu il nisu nema veze al nebi to nikome trebalo smetati.
user1574859714
Bas tako.Preseraavanje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.