Engleski klub na Twitteru propisno ismijao Kariusa

Nije lako golmanu Liverpoola

Engleski klub na Twitteru propisno ismijao Kariusa

Engleski četveroligaš Morecambe neslano se našalio s Liverpoolovim tragičarem Lorisom Kariusom.

Karius je večeras u finalu Lige prvaka upisao sigurno najgori nastup u svojoj karijeri. Direktni je krivac za dva od tri pogotka koja je primio i koja će se vrtiti danima po društvenim mrežama, a sol na ranu mu je dodao i klub po imenu Morecambe.

Ovaj maštoviti engleski niželigaš je nesporedno po završetku utakmice na Twitter objavio post koji je izazvao brojne reakcije.

"Upravo nas je kontaktirao agent od Kariusa. Žao nam je, ali ne..."

Sasvim je sigurno da će trebati vremena njemačkom golmanu da zaboravi ovu noć...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Kettenhund
Zato i jesu u toj nekoj cetvrtoj, petoj ili devetoj ligi, zato niko nije ni cuo za njih, niti ce ikada cuti... Ovo treba da bude primjer za udzbenike za sve trenere mladjih selekcija, na ovom primjeru da pokazuju surovost sporta. Decko je vanserijski talent, uradio je sve sto se u jednoj fudbalskoj karijeri uraditi moze, igra za vrhunski klub, igra finale Lige Sampiona, i desi mu se noc kao sto je prosla. Svi smo mi ljudi, svi mi imamo u svojim zivotima slicne dane, samo sto nismo na bini i ne vidi cijeli svijet ono sto pogrijesimo. Ne mogu ni da zamislim kako je on osjeca. Ni jedan sportista ili covjek koji je svojim trudom uradio bilo sta u zivotu ne bi ismijavao njegovu igru sinoc, vec bi rekao: Glavu gore, samo naprijed, zivot nije bajka, zivot je realnost koja cesto boli. Ali zato i jesmo tu, da se borimo kada ne ide, da ne pognemo glavu, da izdrzimo, da se izborimo... Bale mu sinoc prvi prilazi, igraci Reala svi odreda, jer su to ljudi koji su odlicno svjesni da ogroman uspjeh, koji su oni sinoc napravili, samo za dlaku je bio udaljen od ogromnog kraha, kakav je recimo imao golman. Jer su sportisti, jer znaju sve to mnogo bolje od nekog kretena iz devete lige, koji se raspada uz flasu piva, i sa krmecim osmijehom postavlja na twitter slicne komentare.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi