13

Komentari (13)

user1597740634
osnovno pitanje je: dali bi voljeli da svi timovi igraju kao Murrinhovi i Pochetinhovi ili kao Guardilini. Kakav fudbal bi voljeli gledat u svakoj utakmici. na stranu navijanje. tu je bitno jedino da vaš klub pobijedi. govorimo opčenito. čiji fudbal.
Hakkinen
Gassperinijev i Atalante. Atomski fudbal
user1597740634
bogami, da je Guardiola slobodan kao što je ovaj Pochetino i Mourinho nebi bilo kluba koji nebi poslo zahtjev za prijateljstvo. da se razumijemo. nit su njemci glupi a pogotovo nisu glupi prepotentni arapski trilijarderi. ono što su do sad upumpali City od preuzimanja je ravno mjesečnom profitu dijela njihove imovine. tako da su to za njih tričarije. gledaju na posjedovanje Citya kao i na posjedovanje sokolova, leoparda, samo za njeg dizajniranog Aston Martina i td. hobi. raport pepa nakon sezone traje 2min. kako ide. pobjedjujetel. i to je to. **** se Šeika za ligu prvaka. bitniji su mu njegovi konji za iozložbe i to DOSLOVNO I BUKVALNO. tolko o otkazu i ko je guardiola a ko su drugi. mislomo da klubovi nebbi voljeli zaraditi na najboljim igračima. kao njima do igrača. i ugovora od 4g. zbog Guardiole naj bolji igrači su pod muss nedostupni za kupovinu kod svvih klubova koji se takmiče sa cityem. Činjenica je da je naj bolji trener. tačka. sad kad dovede Kuibalia što je trebao davno uraditi tek če onda dominirat. nije imao ni jednog odbrambenog kvalitetnog a jedva mu se dodje do gola. tolko je dobra engleska liga i ko mu može parirat. samo Liverpol. kojeg je razbio 4:0. bez odbrane. veni igrači mu igraju odbranu. imate vvidea analize taktika utakmice pa pogledajte analizu ma onda ponovo pogledajte neku utakmicu. kod zadnjeg gola Lyon, da je Laporte napravio ono što je Dembele bio bi žuti i potencijalni crveni. o čemu pričate. itd.
Adnanos
Nebi za mene. Pochettino je puno bolji trener!
user1590671591
Prvo nauci pisati, pa onda mozes komentarisat...
Usamljeni Hashishar
A ti se nešto bolje služiš sa gramatikom? Ako ne znaš na što mislim: kaže se komentarisati a ne komentarisat. I ti treba da naučis pisati.
Maestro
Po čemu je bolji nabroji trofeje koje je osvojio ne prosipaj se Guardiola je dimenzija više
Adnanos
Naucite svega vam bar jos jedan jezik sem Srpskog ili Hrvatskog jer se oni neracunaju pa se prosipajte i pametujte.
Adnanos
Meastro - ja to govorim i moje misljenje osnivam na tome da je Guardiola bas kao i Rajkard dobio sve dzabe, nikada se nije dokazao u manjem timu a sem sa Barcelonom nije bio ni blizu da osvoji Ligu sampiona i to sa kakvim jos timovima. Sa onakvom Barcelonom je i Rajkard osvojio sve a to bi uradio i bilo koji drugi trener. Sa Bajernom osvojio ligu a Bajern i tako osvaja ligu , mogu to uradit i bez trenera sem ako ji Kovac ne preuzme. I sa Cityjem osvojio ligu i to bas one godine kad su svi timovi imali problema. I predji samo koliko je daleko bio da osvoji ligu sampiona sa bilo kojim drugim timom sem Barcelone. Ako ces to spominjat iz proslosti onda se samo sjeti da je Mourinho osvojio sa Portom i Interom sto ga stavlja na jedan drugi nivo u poredjenju sa Guardiolom a to znaci da nisu u istoj dimenziji ni blizu znaci. A Pochettino je se dokazao u manjem klubu sa manje novca sto ga cini boljim. Ja sam obrazlozio zasto mislim onako kako mislim a zasto ti mislis da je Guardiola bolji ako izbacis dizanje njegove cijene preko medija a to je bas tako - mediji su mu dizali cijenu zadnji godina.
Adnanos
Mislim na gospodina usera da se neko od normalni ljudi nebi uvrijedio.
user1590671591
Tako je doktore...
user1590671591
Ne bih* retardinjo
Adnanos
E moj useri, sjedis iza kompjutera i ser’es ko niko. Vidis ja sam bio u izbjeglistu kad sam trebao ici u skolu pa sam prekocio 5 razreda pa krenuo u skolu tek u sedmom razredu a do sada sam zavrsio dva fakulteta i 8 jezika a fakultet sam na Englessons pohadjo. Ja nikad nisam krio ko sam a u izbjeglistvu sam naucio da se nosim i sa debilima i retardima poput tebe i jedini nacin da ti meni ista smijes reci je preko kompjutera. Ne samo da ti mogu biti profesor skoro pa u svemu nego si ti na svaki moguci nacin najobocniji konjina. Sada nastavi blebetat jer jedino na forumima tu priliku imas i nigdje drugo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.