Engleski sudija završio karijeru zbog užasnog videa koji se pojavio

Nevjerovatno...

Engleski sudija završio karijeru zbog užasnog videa koji se pojavio

M. Šljivak

Jedan od najboljih engleskih sudija Bobby Madley odlučio je da završi profesionalnu karijeru.

Madley je iz nepoznatih razloga odlučio da završi karijeru, a ovu vijest je potvrdio Udruženje profesionalnih sudija Engleske.

"Bobby Madley više nije više nije dio organizacije. Saopštio je da odlazi iz ličnih razloga", saopšteno je iz Udruženja sudija.

Englezi tvrde da je Madley odluku donio nakon što se na društvenim mrežama pojavio video u kojem je ovaj sudija navodno u neugodnim (seksualnim) scenama sa psom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Madley je profesionalni sudija postao 2013. godine. Sudio je 91 meč u Premier ligi Engleske, a prošle sezone je vodio velike utakmice između Manchester Uniteda i Chelseaja, te Liverpoola i Arsenala.

Također, bio je glavni sudija utakmice finala Community Shielda 2017. godine između Arsenala i Chelseaja.

Top Komentari

milojko
Mutan si Pilave ko Dunav,mutniji od ove utakmice!
8 4
SEIKO
Čoek voli kuce, hahaha
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi