Englezi mišljenje o Kolašincu tražili od Begovića

Asmir kratko odgovorio

Englezi mišljenje o Kolašincu tražili od Begovića

Koloniju bh. nogometaša u engleskoj Premier ligi u narednoj sezoni će činiti i Sead Kolašinac. 

Informacija da će Sead Kolašinac u budućnosti nositi dres Arsenala je nakon višemjesečnih špekulacija dobila i zvaničnu potvrdu. Arsenal je objavio da je Kolašinac potpisao višegodišnji ugovor, bez detalja o trajanju i visini. 

Budući da je Kolašinac dosad igrao samo u Njemačkoj, engleski novinari su mišljenje o njemu potražili kod Asmira Begovića. 

"Vrhunski igrač", kratko je Begović odgovorio na društvenoj mreži Twitter. 

U proteklom periodu Kolašinac je bio na slatkim mukama. Mogao je da bira između ponuda Juventusa, Manchester Cityja, Chelseaja i drugih velikana, ali odlučio se za Arsenal, iako njegov novi klub neće igrati u Ligi prvaka.

Kolašinac će se treninzima Arsenala priključiti sljedećeg mjeseca. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi