Englezi na treningu Liverpoola primjetili jednu stvar zbog koje navijačima Redsa neće biti dobro
Dejan Lovren je trenirao, ali da li će ga Jurgen Klopp koristiti u utakmici protv Bayerna?

Nekoliko stvari je bilo u fokusu, ali jedna bi ipak mogla zabrinuti navijače

Englezi na treningu Liverpoola primjetili jednu stvar zbog koje navijačima Redsa neće biti dobro

S. Pašalić

Liverpool će u srijedu odigrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna.

Nakon što je prva utakmica na Anfieldu završila rezultatom 0:0, ekipa Jurgena Kloppa će pokušati osigurati prolaz u narednu rundu takmičenja.

Engleski novinari su pratili završni trening Liverpoola i uočili pet stvari koje bi mogle uticati na igru tima sa Anfielda.

Povratak Trent Alexander Arnolda - Arnold je trenirao u utorak i čini se da bi mogao zaigrati i u utakmici protiv Bayerna nakon što je u Premier ligi odigrao 86 minuta protiv Burnleya.

Povratak Dejana Lovrena - Hrvat se vratio na klupu Liverpoola u utakmici protiv Burnleya, ali nije ulazio u igru.

Joel Matip je odigrao impresivnu utakmicu uz Virgila van Dijka, ali hoće li Klopp doći u iskušenje da Lovrena vrati u postavu protiv Bayerna? Jedno je jasno, to kod navijača Liverpoola ne bi izazvalo baš oduševljenje s obzirom da je Dejan Lovren u mnogo slučajeva bio na meti navijača.

Sadio Mane - Jurgen Klopp se nada da će napadač nastaviti sa dobrom formom. Senegalac je postigao 17 golova u svim takmičenjima, a ove sedmice se pojavila informacija da ga Zinedine Zidane želi ovog ljeta dovesti u Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Brewster se polako vraća - Mladi igrač Liverpoola je trenirao u utorak te nastavlja svoj oporavak nakon pauze od više od godinu dana. S obzirom da Klopp ima sumnje u vezi Sturridgea i Origija, Brewster bi mogao dobiti određenu minutažu.

Mohamed Salah - Egipćanin je bio izuzetno opušten na treningu i pored toga što se nalazi u golgeterskoj krizi, a u izjavi medijima je priznao da bi žrtvovao svoj san da osvoji Ligu prvaka kako bi osvojio naslov u Premier ligi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi