Englezi ne znaju ni ko vodi reprezentaciju BiH

Ko radi, taj i griješi

Englezi ne znaju ni ko vodi reprezentaciju BiH

E. Škorić

U utorak navečer s početkom u 20 sati u francuskom Le Havreu igra se prijateljski susret Bosne i Hercegovine i Senegala.

Susret u Le Havreu je zanimljiv za inostrane medije zbog činjenice da igraju zvijezde poput Džeke, Koulibalyja, Manea, Pjanića, Kolašinca...

Dosta je tih igrača igralo ili igra u engleskoj Premier ligi, pa je najavni članak za okršaj Senegala i BiH osvanuo i na naslovnicama tamošnjih medija.

Međutim, čini se da novinari u Engleskoj nisu baš najbolje upoznati sa situacijom u bh. reprezentaciji, pa je poznati tabloid The Sun u najavi sutrašnjeg meča napisao kako se očekuje da bivša zvijezda Manchester Cityja Edin Džeko bude u timu kojeg vodi Mehmed Baždarević.

Promaklo je Englezima da je naš tim preuzeo Robert Prosinečki, a Baždarević je već neko vrijeme bez angažmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi