Englezi otkrili za koje klađenje je optužen Sturridge: Nije u pitanju utakmica, nego transfer!
Sturridge se sada suočava sa višemjesečnom kaznom, a možda i završetkom karijere, zavisno od toga kako će proći istraga o njegovom slučaju.

Da li ga čeka kazna?

Englezi otkrili za koje klađenje je optužen Sturridge: Nije u pitanju utakmica, nego transfer!

Engleski fudbaler Daniel Sturridge optužen je od strane FA da je prekršio član E8 njihovog pravilnika, odnosno da se kladio.

I, dok su svi mislili da je u pitanju sudjelovanje u klađenju ili namještanju neke utakmice, Sturridge je ipak upleten u nešto sasvim drugo.

Možemo slobodno reći da je u pitanju vrlo neobična optužba jer se Sturridge tereti da je iznosio informacije o svom posljednjem transferu, odnosno odlasku na posudbu u West Bromwich Albion.

Podsjetimo, prošle zime se znalo da će Sturridge promijeniti klub jer nije bio u planovima Jurgena Kloppa, a tada je na kladionicama najbolje kotirao Inter kao naredni tim za ovog napadača. Kvota na West Brom je tada bila čak 67, a sjajni napadač je bukvalno preko noći postao novi igrač ovog kluba pa su kladionice izgubile ogroman novac prije nego što su snizile kvotu na 1,50.

Potražite više informacija na temu Premier league:

FA će sada sprovesti istragu jer se tek treba otkriti kome je sve Sturridge rekao da se kladi kako će preći u West Brom i da li je i sam učestvovao u tom klađenju,. Napadač Liverpoola bi se o svemu trebao očitovati u toku sedmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babo
Sto znaci da i FA saradjuje sa kladionicama...i trebaju izgubit sve mamu im lopovsku!!!
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije