Englezi žele Anderlechtovog tinejdžera

Englezi žele Anderlechtovog tinejdžera

Chelsea i Liverpool će se uključiti u borbu sa Manchester Unitedom za Dennisa Praeta, 16-godišnjeg veznjaka Anderlchta.

Praet u subotu slavi svoj 17. rođendan, jedan je od najtalentovanijih igrača u Belgiji i sigurno je da će na ljeto biti meta mnogih klubova.

Manchester United se duže vrijeme povezuje sa mladim veznjakom, a sada su interes pokazali Chelsea i Liverpool. Također i Inter prati Praeta.

Moguće je da se u borbu za Anderlechtovim tinejdžerom uključi i još jedan engleski klub. Naime, Praet je prošle godine bio na probi u Arsenalu, ali belgijski tim nije bio spreman prodati ga tada. No, veoma je moguće da Topnici obnove svoj interes.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti