Enis Sadiković na pragu Čelika?

Saznaje SportSport.ba

Enis Sadiković na pragu Čelika?

S. Mlaćo

Nakon što je prije par dana raskinuo saradnju sa Krupom, Enis Sadiković na pragu je novog kluba. 

Naime, ovaj 26-godišnjak u narednim danima potpisat će ugovor sa zeničkim Čelikom, a na Bilinom polju će ostati do kraja sezone.

Kako saznaje SportSport.ba, saradnja je već dogovorena, a preostao je još zvanični potpis ugovora koji se očekuje u narednim danima. 

Sadiković je zadnju polusezonu proveo u Krupi, a prije toga je nastupao za sarajevski Željezničar, Radnik iz Hadžića, austrijski Micheldorf, te mladi tim Sparte Prag.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za juniorsku reprezentaciju naše zemlje upisao je deset nastupa, a Čeliku će pokušati pomoći u borbi za opstanak u Premijer ligi, što je i jedini cilj Zeničana u narednoj polusezoni. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi