Predsjednik Čelika o narednim planovima

Šatorović: Do kraja naredne sedmice kompletiramo ekipu

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik danas je angažovao i prvo pojačanje za nastavak sezone.

Riječ je o 26-godišnjem veznjaku Aldinu Šišiću, koji se vratio u matični klub nakon pet godina. Na službenom predstavljanu ovog nogometaša pojavio se i predsjednik kluba Selvedin Šatorović, koji je otkrio detalje dogovora sa Šišićem, te narednim akcijama i planovima kluba.

"Konačno lijepe vijesti iz Čelika, nakon prozivke krenuli smo sa sklapanjem igračkog kadra za proljetni dio prvenstva u kojem je cilj opstanak u Premijer ligi. Permanentno smo imali u vidu da prvo razgovaramo s igračima iz Zenice i onima koji su već nosili dres Čelika. Moram istaći da je Aldin Šišić bezuvjetno, bez ikakvih posebnih uslova prihvatio da se vrati u svoj klub i da nam pomogne u zajedničkom cilju. To treba da bude primjer i ostalim nogometašima iz Zenice, da ovako nastupe kao Aldin, bez posebnih nekih uslova, neki su tražili uslove koje ne može ni Zrinjski platiti, mi se borimo za opstanak u nezavidnoj smo situaciji i trebaju se prilagoditi neki uslovi. Obavili smo korektan razgovor s kapitenom Emirom Jusićem, on je spreman oprostiti sva dugovanja prema klubu, jer zna u kakvoj smo situaciji, tu je svakako još jedan naš bivši igrač, koji još nije riješio situaciju sa svojim klubom, koji je spreman doći i igrati za nas besplatno, ne smijem još kazati njegovo ime" ističe Šatorović.

Nada se da će i ostali igrači i svi oni koji vole klub prepoznati u kakvoj situaciji se nalazi klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pozivam sve bivše nogometaše koji su u poziciji i koji spominju da će igrati u Čelik u svakoj situaciji, da prihvati naš poziv da igraju za Čelik i pomognu nam da opstanemo u ligi. Mi ćemo obaviti i razgovore i s igračima koji su prije nosili dres našeg kluba, a koji su ljubimci navijača i koji su ostavili trag ovdje da dođu i pomognu. Mi smo transparentni i jasni, sve ćemo kontaktirati i obavit ćemo razgovore i u skladu s našim mogućnostima ispunit ćemo zahtjeve. Do kraja naredne sedmice mi moramo kompletirati ekipu, kako bi trener imao dovoljno vremena da to sve uigra i posloži do početka prvenstva kazao je Šatorović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi