Enrique napokon komentarisao navode da Messi napušta Barcu

Nije oduševio navijače Barce

Enrique napokon komentarisao navode da Messi napušta Barcu

Endin Čaušević

Lionel Messi prethodnih dana nalazi se u centru pažnje sportske javnosti jer se sve više špekuliše o tome da će napustiti Barcelonu na kraju sezone.

Španski mediji uzburkali su javnost prošle sedmice kada su objavili da Messi ne želi produžiti svoj ugovor s Barcom. Iako je katalonski klub demantovao ove navode navijače brine to što se Messi još uvijek nije oglasio.

Barca večera u okviru grupne faze Lige prvaka igra protiv Celtica, a u tim se vraća Messi koji je zbog bolesti propustio meč s Malagom. Na press konferenciji glavno pitanje za Luisa Enriquea bilo je šta misli da li će Messi napustiti Barcu. Njegov odgovor nije oduševio navijače katalonske ekipe.

"Ne znam zaista, stvarno nemam predstavu šta se dešava. Što se tiče večerašnjeg meča Messi je spreman i želi da igra", kratko je prokomentarisao trener Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije