Enrique odgovorio Neymaru: Ja sam taj koji donosi odluke!

Trener Barcelone

Enrique odgovorio Neymaru: Ja sam taj koji donosi odluke!

PSG i Barcelona sastat će se sutra u sklopu četvrtfinala Lige prvaka, a trener katalonskog tima nahvalio je svoje domaćine obzirom da su izbacili favorizovani Chelsea.

"Sigurno da će pariška momčad biti oslabljena za neke pojedince, ali podsjećam da su nas već pobijedili bez Ibrahimovića u sastavu. Očekujem puno golova. Vjerujem da ćemo zabiti više od PSG-a, iako ne mislim da smo u velikoj prednosti. Ovo će biti prilično otvorena utakmica", kazao je Enrique na konferenciji za medije.

Enrique se potom osvrnuo na Neymara koji je bio zamijenjen u duelu sa Sevillom.

"Neymar se ljutio zbog izmjene? Neymar i ostali igrači moraju prihvatiti činjenicu da sam ja taj koji donosi odluke, ali i koji će na kraju odgovarati za rezultate", zaključio je trener Barcelone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.