Erbez: Moramo biti strpljivi protiv Francuske

Vodit će kadete protiv Francuske

Erbez: Moramo biti strpljivi protiv Francuske

Kadetski reprezentativci Bosne i Hercegovine će prvi meč u elitnom krugu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018. odigrati sutra u 11:00 sati protiv Francuske.

Zoran Erbez, koji će sa klupe predvoditi naše "U-17" reprezentativce na ovom turniru, očekuje težak meč:

"Tek smo od danas kompletni, ali momci su spremni i fizički i psihički za turnir. Francuska je veoma kvalitetna i ofanzivna ekipa. Upoznati smo sa njihovim dobrim i lošim stranama. Ako tranzicija lopte bude brza, onda ih možemo ugroziti. Važno je da budemo skoncentrisani, strpljivi i da pokušamo da ih držimo što dalje od našeg gola. Grupa je veoma teška i svaki meč će da bude zahtjevan", rekao je Erbez.

Domaćin turnira grupe 6 je Austrija koja će se sutra od 18:30 sati sastati sa Danskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije