Bh. kadeti spremni za dvomeč sa Makedonijom

Slijede dvije prijateljske utakmice

Bh. kadeti spremni za dvomeč sa Makedonijom

Kadetski reprezentativci Bosne i Hercegovine su jutros stigli u Skoplje, a poslijepodne su odradili i jedan trening pred sutrašnji prijateljski meč sa Makedonijom.

Trener asistent u našoj kadetskoj selekciji Damjan Ratković kaže da je ekipa spremna:

"Bez obzira na naporan put, momci su trening odradili kvalitetno i maksimalno smo spremni za sutrašnji susret. Raduje nas što nema povrijeđenih igrača. Imamo obavezu da što ozbiljnije odradimo ove utakmice jer su nam to, uz dvomeč sa Slovenijom, posljednje provjere pred elitni krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.“

Ratković o igračkom kadru kaže: „Nedostaju nam reprezentativci koji igraju u Njemačkoj, ali i na njih ćemo moći da računamo u Sloveniji krajem mjeseca. Imaćemo priliku da u ove 4 utakmice isprobamo veliki broj igrača, a to će nam olakšati da izaberemo njih 20 koji će u martu ići u Austriju na turnir elitne runde.“

Prvi meč sa Makedonijom biće odigran sutra (20. 2. 2018.) u 13:00 sati u Trening centru FF Makedonije u Skoplju, a drugi 22. februara u 11:00 sati na istoj lokaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi