Erbez: Zrinjskom titula, nama Kup
Zoran Erbez bio bi zadovoljan i minimalnim porazom u Mostaru

Optimisti u FK Slavija

Erbez: Zrinjskom titula, nama Kup

U FK Slavija iako sutra u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa BiH igraju protiv Zrinjskog, trenutno najbolje ekipe u državi, vjeruju da se iz Mostara mogu vratiti sa pozitivnim rezultatom koji bi im dao nadu da u revanšu, 15. aprila pred svojim navijačima, mogu izboriti finale. 

„Ne igramo dobro kao u prvom dijelu sezone, ali sam uvjeren da ćemo uskoro proraditi i biti u top formi. Naši igrači maksimalno su motivisani pred gostovanje u Mostaru. Suprostaviće nam se sjajna ekipa, sa kojom smo, igrom slučaja još u trci za titulu, a primorani smo boriti se i za finale Kupa BiH. U nekoj raspodijeli „plijena“ realne je za očekivati da će Zrinjski biti prvak države, a nadam se mi osvojiti Kup BiH“, istakao je Zoran Erbez, šef stručnog štaba Slavije, dodavši:

„Oni su u velikoj prednosti u prvenstvu, a u Kupu odlučuju dvije utakmice. U Mostaru mogao bi nas zadovoljiti i minimalan poraz. Bilo bi dobro, ako izgubimo da u tom slučaju postignemo gol, ali to ne znači da idemo sa „bijelom zastavom“. Naprotiv, pokušaćemo iznenaditi...“

Erbez na stadionu „Pod Bijelim brijegom“ sutra neće moći računati na samo Bojana Regoju koji je dobio crveni karton u prvenstvenom duelu, a u kojem je Slavija prošlog vikenda teško pobijedila na svom terenu sa 2:1.  

„Pod Bijelim brijegom“ u utakmici koja počinje u 17 sati trebali bi nastupiti u sastavu: Lučić, Stanković, Ćirka, Lackanović, Arsenijević, Vuksanović, Simić, Jovanović, Šćepanović, Kutalia i Spalević.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.