Erbezovi izabranici poraženi od Crne Gore

Bh. pioniri poraženi na startu turnira

Erbezovi izabranici poraženi od Crne Gore

Pionirska reprezentacija Bosne i Hercegovine od 14. do 17. maja učestvuje na međunarodnom prijateljskom turniru koji se održava u Podgorici.

Pored pionirske selekcije naše zemlje, na turniru učestvuju još Sjeverna Makedonija i Crna Gora, a upravo su s domaćinom izabranici Zorana Erbeza odigrali prvu utakmicu.

Na otvaranju turnira na kraju su, ipak, bili bolji Crnogorci i na kraju slavili rezultatom 2:0, a golove za domaću selekciju postigli su Luka Bubanja u 16. i Denis Ljuljanović u 38. minuti susreta.

Bh. tim je današnji meč počeo u sastavu: Tarik Talić, Nemanja Rendić, Halil Kolenda, Faris Husić, Salih Hadžić, Amar Zahirović, Ardijan Bejić, Sergej Damjanić, Ensar Mešić, Maid Babović, Luka Misimović.

U igru su ulazili još: Ante Prusina, Benjamin Ahmetspahić, Dženan Puce, Mirza Prguda, Ali Pašić i Aner Alagić.

U drugom kolu sutra u 10:00 sati na stadionu FK „Kom“ u Podgorici BiH će se sastati sa Srbijom koja je danas sa 5:1 pobijedila Makedoniju.

Top Komentari

Ovaj i Onaj u Sportu
Ljudi u Evropi se mladje kategorije nazivaju Juniori , imas ekipe od U6 doU21 ja nisam cuo za kadete nigdje .. napisite o kakvoj se ekipi radi U14 ili sta vec? Kakvi crni kadeti pa daj malo edukujte se i konobari bolje poznaju izraze od vas novinara. (respect za konobarski posao)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi