Erhan Mašović potpisao za Brugge

Zvanično

Erhan Mašović potpisao za Brugge

D. Vejo

Erhan Mašović od danas je i zvanično postao član belgijskog Bruggea.

Doskošranji defanzivac beogradskog Čukaričkog, na vjernost belgijskom timu zakleo se na četiri godine.

Ekipi sa Banovog brda će na konto obeštećenja biti uplaćeno 1,7 milion eura, a ukoliko se mladi štoper izbori za svoje mjesto u timu, Čukarički će dobiti i bonus od 350 hiljada eura, što je dosta skromna suma.

Mašovića je belgijskom šampionu preporučio nekadašnji trener, a sada i mendžer Milan Lešnjak koji je svojevremeno tokom igračke karijere nosio dres Bruggea.

Pored Mašovića, Čukarički bi ovog ljeta mogao napustiti i centarfor Ognjen Ožegović, fudbaler za kojeg već sada vlada veliko interesovanje inostranih klubova.

Belgijski šampion polaže velike nade u 18-godišnjeg Novopazarca, koji u Brugge stiže kao zalog za budućnost i neko ko bi dostojno mogao da zamijeni Bjorna Engelsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi