Eric Cantona izvrijeđao Lionela Messija

Ne sviđa mu se imidž Argentinca

Eric Cantona izvrijeđao Lionela Messija

Endin Čaušević

Legendarni francuski fudbaler Eric Cantona ponovo se našao u centru pažnje nakon njegove izjave na račun Lionela Messija.

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda odlučio je dati svoj komentar na trenutni imidž zvijezde Barcelone. Cantona nije krio da mu se ne sviđa imidž Messija, ali je odlučio i dodatno izvrijeđati argentinskog fudbalera.

"Ne znam šta je Messiju? Plava kosa, pa duga brata, sve nešto mislim da je postao fontmen negok boy banda. Onaj ko mu je to rekao da uradi treba da ga bude stid. On je pretvorio našeg junaka u Justina Biebra za siromašne", poručio je Cantona.

Španski mediji su pokušali dobiti komentar Messija u vezi izjave Cantone, ali se argentinski fudbaler nije želio oglašavati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi