Golman Tuzlaka pred susret sa Krupom

Erić: Daćemo sve od sebe za pozitivan rezultat

E. Dindić

 U okviru 4.kola Lige za prvaka fudbaleri Slobode idu na gostovanje kod ekipe Krupe.

 Tuzlaci su ostvarili vrijednu pobjedu u Bijeljini protiv Radnika, dok Krupa traži prvu pobjedu u Ligi za prvaka. 

Junak utakmice u Bijeljini bio je golman Slobode Filip Erić, koji se obratio prisutnim novinarima na današnjoj press konferenciji. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da ćemo na krilima pobjede u Bijeljini ostvariti što bolji rezultat u sutrašnjoj utakmici. Kao što šef kaže ekipa Krupe je najmlađa ekipa u ligi, imaju dosta mladih igrača koji igraju za svoju afirmaciju. Sigurno će pokušati da nas pobjede sutra, igraju na svom terenu na umjetnoj travi. Nama to ne treba da predstavlja problem, mi se cijele sedmice pripremamo na plastičnoj travi, iako nije slična kao na njihovom terenu. Što se tiče mene i mojih suigrača sutra ćemo dati sve od sebe, da ostvarimo dobar rezultat i nadam se nakon ovog kola budemo na četvrtoj poziciji", rekao je Erić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi