"Eric Garcia je novi igrač Barcelone"

Fabrizio Romano potvrdio

"Eric Garcia je novi igrač Barcelone"

Edmir Škorić

Priznati novinar Fabrizio Romano, specijalista za transfere, tvrdi da Eric Garcia prelazi u Barcelonu.

Prema riječima Romana, Barcelona ima potpuni dogovor s Garcijom da ga potpiše 2021. godine, kada će na ljeto kao slobodan igrač potpisati za Katalonce.

Barca će probati i sada u januaru da dogovori njegov dolazak, no morat će pregovarati sa Manchster Cityjem. Probat će dogovoriti posudbu do ljeta, kada igrač bez odštete prelazi, dok će Građani ipak htjeti određenu odštetu.

Garcia je od 2017. godine bio član Cityja i ovaj mladi nogometaš, koji je i ponikao Barceloni, igra na poziciji štopera.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi