Predizborna obećanja: Ako pobijedimo, već naredni dan zovem Mina Raiolu
Foto - EPA

Zahuktava se predizborna trka u Barceloni

Predizborna obećanja: Ako pobijedimo, već naredni dan zovem Mina Raiolu

Midhat Šljivak

Emili Rousaud jedan od kandidata za predsjednika Barcelone, obećava dovođenje Erlinga Haalanda ako pobijedi na izborima.

On je preko svog savjetnika Josepa Marije Minghelle iznio ciljeve koje planira ispuniti ako postane prvi čovjek kluba.

Kandidat za predsjednika Barcelone spreman je dovesti napadača Borussije i Dortmuna Erlinga Haalanda i neće pitati šta košta.

"Ako pobijedimo, narednog dana odmah zovem Mina Raiolu i prihvatit ćemo sve uslove koje zatraži", rekao je Minghella i dodao je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imamo vrhunski projekat koji još nije viđen. Emili Rousoud ima plann koji će promijeniti ovu neprijatnu situaciju u klubu", dodao je.

Kandidati za sada obećavaju mnogo toga, a ko će postati novi predsjednik kluba saznat ćemo 24. januara.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Zato i jeste tu, gdje ste trenutno. Čuj prihvatićemo sve uslove koje traži. Znači frajer kaže 200 mil, ti ćeš dati! Njemu 30 mil, ti ćeš dati. Hej koji cirkus od kluba. Platiti Griezmana 120 mil, Coutinha 160 mil, Dembela 160 mil, pa za te pare oni bi trebali svaku utakmicu dati po hatrick
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi