Veliko razočarenje za Ronalda Koemana
Foto - EPA

Ništa od Garcije

Veliko razočarenje za Ronalda Koemana

M. Šljivak

Trener Barcelone Ronald Koeman dobio je razočaravajuće vijesti od rukovodstva kluba.

Iako se očekivalo da će će do kraja mjeseca ekipu pojačati mladi defanzivac Eric Garcia iz Manchester Cityja, to se neće desiti.

Mundo Deportivo tvrdi da je privremeni predsjednik Carles Tuqeuets obavio sastanak sa trojicom predsjedničkih kandidata i raspravljalo se o transferu Garcije.

Na kraju su donijeli odluku da Garcia ne dođe u januarskom prelaznom roku. Mladi fudbaler će tako ostati u Cityju do kraja sezone, a zatim će kao slobodan igrač potpisati za Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Garcia je sa Barcelonom već dogovorio sve uslove oko ugovora. Ipak, zbog financijskih problema odlučeno je da se transfer odloži do ljeta kako se ne bi plaćala nikakva odšteta za igrača.

Ovo će svakao razočarati Ronalda Koemana. Nizozemac je očekivao defanzivca u ovom prelaznom roku, ali po svemu sudeći će morati ra računa na ono što ima do kraja sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Imas ti dovoljno igraca posebno u odbrani daj priliku iz B tima ,ionako si sezonu usrao .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi