Spreman besplatno igrati do kraja sezone samo da dođe u Barcelonu
Foto - EPA

Garcia silno želi transfer

Spreman besplatno igrati do kraja sezone samo da dođe u Barcelonu

M. Šljivak

Katalonski velikan Barcelona ima ozbiljan problem sa financijama.

Prema navodima španskih medija dugovanja tima sa Camp Noua premašila su milijardu eura i situacija je zaista teška.

Barca određeno vrijeme sigurno neće moći da dovodi velika imena, ali ima onih koji su spremni igrati besplatno u narednih šest mjeseci, samo da dođu u klub.

Mladi Eric Garcia već dugo se povezuje sa katalonskim timom. Trener Ronald Koeman ga do kraja januara želi u klubu, ali Barcelona nema previše novca na raspolaganju kako bi ga platila.

Međutim, predsjednički kandidat Victor Font tvrdi da je Garcia spreman igrati besplaton, te da City traži smao tri miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Tražili smo od rukovodstva kluba da ga potpišu. Koeman ga želi, a i igrač želi sad da dođe. On bi bio značajan u borbi za trofeje. City je spreman da prihvati tri miliona eura plus bonuse i odloženo plaćanje. To je mnogo manje nego što smo nudili prije nekoliko mjeseci. Igrač je također spreman da se žrtvuje i da ne prima platu do kraja sezone", rekao je Font.

Vidjet ćemo hoće li u narednim danima transfer biti realizovan, ali 20-godišnjak čini sve kako bi se vratiou voljeni tim.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi