Erić: Pobjedu u Mostaru moramo opravdati protiv Mladosti

Golman Drine o predstojećem meču

Erić: Pobjedu u Mostaru moramo opravdati protiv Mladosti

D. Vejo

U okviru 26. kola Premijer lige BiH, fudbaleri Drine iz Zvornika na svom terenu ugostit će ekipu Mladosti iz Doboj-Kakanj.

Svakako da puni samopouzdanja Zvorničani ulaze u ovaj meč. Razlog tome što su u prošlom kolu nanijeli poraz Veležu na njihovom terenu. O narednom meču, svoja očekivanja ispričao je golman Drine.

"Očekujemo jednu tešku i veoma neizvjesnu utakmicu. Ekipi Mladosti svaki je bod bitan pa će tako u ovoj utakmici sigurno biti težak protivnik. Što se nas tiče, mi smo ovog proljeća dokazali da smo jedno veoma prijatno iznenađenje, te da na našem terenu ekipe slabo da odnose bodove. Treba istaći i to da sve više mladih igrača dobija šansu. Moramo u narednom meču opravdati pobjedu iz Mostara", rekao je za SportSport.ba čuvar mreže Drine, Filip Erić.

Meč između Drine i Mladosti igra se u subotu s početkom od 17. sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi