Vasić: Zaslužena pobjeda Željezničara

Fudbaler Drine nakon poraza

Vasić: Zaslužena pobjeda Željezničara

D. Vejo

Fudbaleri Drine iz Zvornika danas su na svom terenu u okviru 24. kola Premijer lige BiH poraženi od ekipe Željezničara rezultatom 0:2 (0:1). Zvorničani se nakon ovog poraza nalaze na pretposljednjoj poziciji na tabeli.

Rana od poraza još uvijek je vruća, to najbolje zna i vezni igrač Drine.

"Prvo poluvrijeme bolje smo stajali na terenu od Želje. Igrali smo dobro ali eto nažalost nismo uspjeli. Primili smo gol u 45 minuti meča, što nas je slomilo. Nakon toga, primili smo još jedan pogodak što nas je potpuno srušilo. Usljedila je nova pobjeda Željezničara koja je zaslužena", kazao je za SportSport.ba fudbaler Drine, Radovan Vasić.

Podsjetimo, pogotke za Željezničar postili su Stevanović u 45 minuti meča, te Lendrić u 65 minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi